26-11-2014 

Introductie JAnus pelletkachel


JAnus pellet showroomJanco de Jong introduceert de eerste pelletkachel met Nederlands design. De verwachtingen voor de Nederlandse markt zijn hooggespannen. Want terwijl de pelletkachel als fenomeen in andere Europese landen aan een stevige opmars bezig is, heeft de pelletkachel, met de bijbehorende voordelen op het gebied van duurzaamheid en gemak, in Nederland nog nauwelijks voet aan de grond gekregen. Eén van de belangrijkste redenen is dat de meeste pelletkachels een duidelijk Zuid-Europees uiterlijk hebben, dat in Nederland en België niet gewaardeerd wordt.

Dat euvel wordt opgelost met de nieuwe kachel die Janco de Jong in Nederland introduceert onder de naam JAnus pellet. De kachel wordt gerealiseerd in samenwerking met de bekende Italiaanse pelletkachelfabrikant Palazzetti. Die firma levert het geavanceerde binnenwerk met alle technologie die erbij hoort, Janco de Jong zorgt voor de ommanteling in de typische eigen stijl, en zorgt voor de assemblage en verkoop.

De verwachting dat de pelletkachel in Nederland snel aan populariteit zal winnen is gebaseerd op de voordelen van de pelletkachel, zoals een laag brandstofgebruik, een schone verbranding (duurzaamheid) en een groot gebruiksgemak. Voor Janco de Jong is deze kachel een logische uitbreiding van het assortiment. Al jarenlang is het bedrijf voorloper op het gebied van duurzaamheid, zeker sinds de introductie van de JAcobus een aantal jaren geleden.


De advies verkoopprijs van de JAnus pellet kachel is €2795,- (incl. BTW)

 
Handige JAnus pellet kit
Pelletkit 2 zijOm de pelletkachel gemakkelijk te voorzien van de benodigde brandstof hebben wij een bijpassende pellet voorraadbak ontworpen: de JAnus "pelletkit", een moderne uitvoering van de bekende kolenkit zoals men vroeger gebruikte om de kolenkachel te vullen. In de lichtgewicht aluminium pelletkit kan een zak van 15kg pellets geleegd worden en is voorzien van 2 RVS handgrepen waardoor hij goed hanteerbaar is. Zonder morsen vullen dus!

  • Afm. (HxBxD): 740x300x230mm
  • Krasvaste poedercoating, kleur donker antraciet
  • Bodem is voorzien van rubber doppen
  • leeg gewicht slechts 2KG

De advies verkoopprijs van de JAnus pelletkit is €125,- (incl. BTW)