JAcobus

JAcobus: Overal thuis
Als u op zoek bent naar een duurzame houtkachel met een aantal ijzersterke eigenschappen, dan is de ultraschone JAcobus van Janco de Jong BV een slimme keuze. De JAcobus houtkachel beschikt over een aantal ijzersterke eigenschappen:

  • Een uitstekende verbranding
  • Hoog rendement
  • Zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen
  • Eenvoudige bediening


JACDoorkijk 09

Naar de website JAcobus.nl

Diverse uitvoeringen
Er zijn vier verschillende uitvoeringen met verschillende vermogens. Naast de originele JAcobus zijn er de JAcobus kook, de JAcobus doorkijk en de strak vormgegeven JAcobus kwadraat.

  • Het basismodel JAcobus geeft zijn warmte grotendeels middels convectie aan de te verwarmen ruimte af.
  • De JAcobus kwadraat wordt geleverd in hangende, inbouw en staande uitvoering. De staande versie kan worden voorzien van een betonnen ommanteling voor een behaaglijke convectie- en stralingswarmte.
  • De JAcobus kook is uitgerust met drie RVS kookplaten zodat u de warmte ook kunt benutten om een heerlijke maaltijd te bereiden.
  • De JAcobus doorkijk biedt u de mogelijkheid om aan beide zijden van het vuur te genieten.

 

De 4 JAcobus varianten zijn leverbaar in de vermogens 6, 9 en 12kw en kunnen met zowel boven- als achteruitvoer worden aangesloten. De JAcobus doorkijk heeft alleen een bovenuitvoer. Standaard scharniert de deur van een JAcobus aan de linkerkant. Op aanvraag is een naar rechts draaiende deur mogelijk. De JAcobus kwadraat is strakker gemodelleerd en is in hoogte aanpasbaar.
In een JAcobus houtkachel kan elke houtsoort worden gestookt. Dus ook hardhoutsoorten als Meranti, Azobé en natuurlijk eiken!

Uniek voor de JAcobus houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is de uitstoot van koolmonoxide (CO) en fijnstof veel lager. De vorming van PAK's (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) is zelfs met 400% gereduceerd! Het verbrandingssysteem van de JAcobus is zo revolutionair dat octrooi is verleend.

JAcobus voldoet aan de eisen van de Europese Norm EN13240, de Duitse norm DIN+, BImSchV. Stufe 2 en - al sinds zijn onstaan in 2009! - aan de ECOdesign norm die in Nederland in 2022 van kracht gaat. JA2022

Als u kiest voor een JAcobus krijgt u een kachel van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat, die voldoet aan verschillende strenge Europese milieunormen en beschikt over een CE-markering.


JdeJ octrooi2